Suck!

Efter att ha skrivit ett lååångt inlägg så tryter inspirationen då min uppkoppling bröts precis när jag skulle spara. Håll därför tillgodo med ett kortare och möjligen en aning tristare inlägg. :-)

Helgen har varit bra, som vanligt så har vi i denna så energiska familj hållit på med en mängd saker. Till exempel så har vår städnojja nått oanade höjder. Man kan bosätta sig i våra uthus nu, utan problem. Även de som lider av svår astma skulle kunna bo i våra förråd och ladugårdar, så rensliga är vi.

Vad gäller min loppis så har jag spenderat hela helgen med att bära möbler, böcker, skivor och blomkurkor till förbannelse. Nu jädrar är det ni som kommer och handlar, jag har slitit hund för att få till allt!! Allvarligt talat så är det skitsnyggt och troligen världens bästa loppis. Problemet är bara att jag har gått lite bananas vad gäller samlandet av föremål. Jag skulle bära dit mormor, hunden och mitt hus.....om jag fick plats med det...

Familjen blir helt  irriterade på mig för jag far runt som en skottspole och sliter i DERAS saker samtidigt som jag ropar "den HÄR kan du ju sälja! Men DEN HÄR vill du väl inte ha kvar?!" Jag har fått något slags försäljningsbacill, jag vill sälja ALLT! När det sedan är klart och jag är miljonär, då ska jag KÖPA massor med nya saker! ;-)

Imorgon ska jag på synundersökning vid sjukhuset. De ska kolla så mitt synfält är intakt, tydligen kan alla behandlingar de utsatt min stackars skalle för påverka min syn. Let's hope for the best. :-)

Nu är det dags att sova, jag är egentligen sliten, trots att orken kommit tillbaka väldigt bra. Den här helgen har bevisat att jag absolut klarar av att börja jobba i övermorgon. I alla fall tror jag det.....men jag blir lite nervös av hela grejen, att faktiskt JOBBA igen...känns så konstigt. Jag Har varit sjukskriven i 4,5 månader drygt. Man blir så avskärmad från allt vad jobb heter, men det är verligen skönt att må så här bra och jag tycker det känns roligt att vara mera aktiv.

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Anna-Stina

Oj, vad du står i! Det kommer säkert att bli en superlyckad loppis! Förstår att det känns skönt att ha ett jobb under sommaren! (själv längtar jag lite till semester)

2009-06-10 @ 13:18:39
URL: http://knoppenihjarnan.wordpress.com
Postat av: Linn

Hej vännen!! Skönt att du har avklarat alla strålningarna. Hoppas du inte är alltför trött nu. Ska boka in nån dag SNART o ta en tripp till din världsbästa loppis =) ska bli kul!! hoppas du får en bra midsommar! kramar

2009-06-19 @ 19:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0