intensiva veckor + krasch + trötthet = nu

Nu var det länge sedan sist. Här kommer en kort resumé;

Jag gjorde synfältstest, det var bra. Inga onormala saker där inte. :-)

Jag började jobba på kyrkogården och fick uppleva världens bästa sommarjobb vid 25 års ålder.

Jag öppnade min loppis (parallellt med det nya jobbet) och det har hittils gått jättebra!

Jag fick besök av alla jag känner i princip....ungefär samtidigt som jag började jobba och öppnade loppisen....pust!

I torsdags kraschade jag. Totalt utmattad och sov genom hela helgen. Var en sväng på akuten när de tog alla prover i hela världen för att ta reda på varför jag hade feber och var så utmattad. Ännu inget svar på detta. Väntar på svar från de sista proverna, dessa ska komma imorgon eller fredag. Hoppas jag får ett svar och en lösning. Det är så vidrigt att vara så trött....

Bra sak är att jag blivit lite piggare men ännu är jag lite helt på topp...fast jag jobbade idag!!! Det trodde jag inte att jag skulle orka. Dessutom var det gassande solsken och äckligt varmt.

Nu ska jag vila lite. Sen ska jag kolla in loppisen som mormor sköter åt mig. :-)

Tjing!

Suck!

Efter att ha skrivit ett lååångt inlägg så tryter inspirationen då min uppkoppling bröts precis när jag skulle spara. Håll därför tillgodo med ett kortare och möjligen en aning tristare inlägg. :-)

Helgen har varit bra, som vanligt så har vi i denna så energiska familj hållit på med en mängd saker. Till exempel så har vår städnojja nått oanade höjder. Man kan bosätta sig i våra uthus nu, utan problem. Även de som lider av svår astma skulle kunna bo i våra förråd och ladugårdar, så rensliga är vi.

Vad gäller min loppis så har jag spenderat hela helgen med att bära möbler, böcker, skivor och blomkurkor till förbannelse. Nu jädrar är det ni som kommer och handlar, jag har slitit hund för att få till allt!! Allvarligt talat så är det skitsnyggt och troligen världens bästa loppis. Problemet är bara att jag har gått lite bananas vad gäller samlandet av föremål. Jag skulle bära dit mormor, hunden och mitt hus.....om jag fick plats med det...

Familjen blir helt  irriterade på mig för jag far runt som en skottspole och sliter i DERAS saker samtidigt som jag ropar "den HÄR kan du ju sälja! Men DEN HÄR vill du väl inte ha kvar?!" Jag har fått något slags försäljningsbacill, jag vill sälja ALLT! När det sedan är klart och jag är miljonär, då ska jag KÖPA massor med nya saker! ;-)

Imorgon ska jag på synundersökning vid sjukhuset. De ska kolla så mitt synfält är intakt, tydligen kan alla behandlingar de utsatt min stackars skalle för påverka min syn. Let's hope for the best. :-)

Nu är det dags att sova, jag är egentligen sliten, trots att orken kommit tillbaka väldigt bra. Den här helgen har bevisat att jag absolut klarar av att börja jobba i övermorgon. I alla fall tror jag det.....men jag blir lite nervös av hela grejen, att faktiskt JOBBA igen...känns så konstigt. Jag Har varit sjukskriven i 4,5 månader drygt. Man blir så avskärmad från allt vad jobb heter, men det är verligen skönt att må så här bra och jag tycker det känns roligt att vara mera aktiv.

Tjing!

Barnvakt, sommarjobb och för mycket kärleksmums.

Idag har jag känt mig duktig. Jag har äntligen fixat klart the guestroom...så nu är det bara ni kommer och bor över. Golvet är snett så in i bomben, det blir vidrigt varmt när det är soligt (söderläge all the way baby!) men det är ändå ett jädrans trevligt rum. Lämmeltåget kan komma nu. Allt är klart.

Vidare så har jag passat barn. Sjuuukt roligt. Som den lärare jag är så skulle vi ägna oss åt pyssel- det var kul men deras koncentrationsspann är icke så långt. Vi hann byta aktiviteter 4596 gånger på de dryga 2 timmar vi lekte. Fast det var kul. T ex så  lekte vi att mina gosedjur var vilda djur och de bodde i min gröna 70-tals alkov. Det var en farlig /magisk skog. Vidare lekte vi disco (jag var DJ och tog emot beställningar. Dessa utgick främst från skivomslagen) vi lyssnade på Chubby Checker, Jerry Lee Lewis, indisk bollywoodpop samt bob dylan. Den sistnämnda stoppade jag innan den hamnade i spelaren. Vi var ute efter riktigt drag på vårt disco. På det hela taget hade vi en grym lekdejt. Vi pysslade massor. Klippte, klistrade och strödde pärlor överallt. Jag har fått en rosa pärlplatta i form av ett hjärta samt choklad intrampat i mattan i present, samt två teckningar som de tejpade upp på garderoben "I det finaste rummet" dvs vardagsrummet. :-)

Jag älskar 3-åringar. Finns det en härligare ålder!?! De är såå roliga. Hon som var här idag sa "det är joligt att leka häj, fåj ja tåmma igen?!" Underbart.

Jag har även fått sommarjobbet helt fixat nu. Känns som lagom mycket jobb, lagom mycket ledigt. Jag börjar nästa vecka. Det bästa är all den friska luften jag får, och all motion. Trädgårdsarbete rocks!

Igår råkade jag göra kärleksmums, lyxvariant med massor av daimchoklad i och grejer. Råkade. Det är nämligen livsfarligt att ha sådana hemma. Måste ta en paus från bakandet. Nu blir det hälsoliv som gäller.

Tjing.

RSS 2.0